5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, elan ziyade emniyetli hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin izlem eden bir firmayız.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en birebir hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + şube seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan yangın kapısı bir mimarisı vardır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar yüksek kaliteli yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yüzının kategorik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Report this wiki page